Rondo -kirkasvalolaite

Tuotekoodi: 005143
Innolux
2_159135_322x364.jpg
rondo_mitta.png
179,00 €
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Rondo kirkasvalolaite Innolux Rondo on tyylikäs, monikäyttöinen ja kompakti kirkasvalolaite. Rondo on tyylikäs yhdistelmä terästä ja valoa läpäisevää muovia. Valaisin on helppo sijoittaa myös pieniin tiloihin, kuten keittiöön tai työpöydälle. Laitteen pyöreä, selkeä muoto antaa lämpimän tunnelman kesäisestä auringosta. Valaisin on saanut European Consumers Choice Awards 2011 -palkinnon. Laadukkaiden komponenttien ansiosta laitetta on miellyttävä käyttää, ja se antaa tehok-kaan valon rasittamatta silmiä. KIRKASVALOHOITO Kirkasvalolaite korvaa tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Kirkasvalohoidon avulla yhä useammat selviytyvät pimeän talven aiheuttamasta kaamosrasituksesta ja -masennuksesta. Kirkasvalolaitteen käyttö on miellyttävä tapa hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti. Tutkimusten mukaan kirkasvalohoito parantaa energiatasoa ja vireystilaa päivän aikana ja auttaa ylläpitämään korkeaa työmotivaatiota. Kärsitkö valonpuutteesta? Pimeinä vuodenaikoina suuri osa ihmisistä kärsii kaamosoireilusta, jonka laukaisijana on talven lyhyt valojakso vuorokauden aikana. Kaamosmasennusta (SAD eli Seasonal Affective Disorder) potee noin 12 prosenttia suomalaisista. Kaamosmasennuksen lievempi muoto on kaamosrasitus, joka on varsinaista kaamosmasennusta huomattavasti yleisempi. Siitä kärsii noin 27 % suomalaisista. Lisäksi ainoastaan 10 % suomalaisista kokee, ettei vuodenaikojen vaihtelulla ole minkäänlaista vaikutusta heidän vireystilaansa. Kaamosrasituksen oireita ovat: Toimintatarmon puute, väsymys päiväsaikaan, sosiaalinen vetäytyminen, ärsyyntyminen, surullisuus, hiilihydraattipitoisen ruoan mieliteko, painon nousu.
710155 Rondo kirkasval. 1*2D55W el

Rondo kirkasvalolaite

Innolux Rondo on tyylikäs, monikäyttöinen ja kompakti kirkasvalolaite. Rondo on tyylikäs yhdistelmä terästä ja valoa läpäisevää muovia.
Valaisin on helppo sijoittaa myös pieniin tiloihin, kuten keittiöön tai työpöydälle. Laitteen pyöreä, selkeä muoto antaa lämpimän tunnelman kesäisestä auringosta.

Valaisin on saanut European Consumers Choice Awards 2011 -palkinnon. Laadukkaiden komponenttien ansiosta laitetta on miellyttävä käyttää,
ja se antaa tehok-kaan valon rasittamatta silmiä.

KIRKASVALOHOITO

Kirkasvalolaite korvaa tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Kirkasvalohoidon avulla yhä useammat selviytyvät pimeän talven
aiheuttamasta kaamosrasituksesta ja -masennuksesta. Kirkasvalolaitteen käyttö on miellyttävä tapa hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti.
Tutkimusten mukaan kirkasvalohoito parantaa energiatasoa ja vireystilaa päivän aikana ja auttaa ylläpitämään korkeaa työmotivaatiota.Kärsitkö valonpuutteesta?

Pimeinä vuodenaikoina suuri osa ihmisistä kärsii kaamosoireilusta, jonka laukaisijana on talven lyhyt valojakso vuorokauden aikana.

Kaamosmasennusta (SAD eli Seasonal Affective Disorder) potee noin 12 prosenttia suomalaisista. Kaamosmasennuksen lievempi muoto on kaamosrasitus,
joka on varsinaista kaamosmasennusta huomattavasti yleisempi. Siitä kärsii noin 27 % suomalaisista. Lisäksi ainoastaan 10 % suomalaisista kokee,
ettei vuodenaikojen vaihtelulla ole minkäänlaista vaikutusta heidän vireystilaansa.

Kaamosrasituksen oireita ovat:

Toimintatarmon puute, väsymys päiväsaikaan, sosiaalinen vetäytyminen, ärsyyntyminen, surullisuus, hiilihydraattipitoisen ruoan mieliteko, painon nousu.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
valohuone@valohuone.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 4,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €