Luminum - tuotteet

Tuotteet 1 - 5  (Yhteensä 5)
Kolibri 1 Led-seinävalaisin, musta - Seinä- ja kattovalaisimet - 100519 - 1
Luminum
55,90 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Kolibri 2 Led-seinävalaisin, valkoinen - Seinä- ja kattovalaisimet - 100520 - 1
Luminum
69,90 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Kolibri led-seinävalaisin 1L, valkoinen - Seinä- ja kattovalaisimet - 100556 - 1
Luminum
62,90 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Numerovaloalusta Kolibri-seinävalaisimeen, kirkas - Tarvikkeet ja lisävarusteet - 100557 - 1
Luminum
24,90 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Numerovaloalusta Kolibri-seinävalaisimeen, valkoinen - Tarvikkeet ja lisävarusteet - 100558 - 1
Luminum
34,90 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Luminum Oy
Luminum on innovatiivisiin valaistus- sekä pihasisustustuotteiden sekä lähi- ja kaupunkivilljelytuotteiden valmistamiseen, maahantuontiin ja tukkukauppaan keskittynyt yritys.Lisäksi Luminum valmistaa ja markkinoi  valaisinkupuja sekä valaisinosia useiden johtavien valaisinvalmistajien tuotteisiin.

Valaisimien toimintaikää saadaan usein pidennettyä vuosilla hankkimalla niihin varaosia. Varosapalvelumme auttaa kaikissa valaisimien varaosiin liittyvissä asioissa.  Valaisinkupumallistomme lisäksi valmistamme varaosia ja valaisinkupuja tilaustyönä. Valmistamme asiakkaan mallin mukaan yksittäisiä kappaleita ja erikoissarjoja.
Yrityksen toiminta sekä tuotekehitys perustuvat pitkäaikaiseen ammattitaitoon valaistuksesta, valaisimista ja valaisinsuunnittelusta. Luminum suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia sekä energiataloudellisia pihapiirin ja elinympäristön tuotteita.  Tuotteiden ja tuotekonseptien suunnittelu lähtee arkiympäristöstä. Tavoitteenamme on luoda arkipäivää helpottavia oivalluksia ja ratkaisuja elinympäristöömme.

Tuotteemme soveltuvat yksityiselle sekä julkiselle sektorille. Luminum tarjoaa mahdollisuuden myös asiakaskohtaiseen suunnitteluun.

Luminumin keskeisiä arvoja sekä oman tuotekehityksemme perusta ovat energiataloudellisuus sekä uusiutuvien energiamuotojen käyttö.
Lopputuloksena asiakkaillemme tarjoamme räätälöityjä ja integroituja sekä energiaa säästäviä tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä.
Tuotevalikoimaamme kuuluvat  integroidut valaisimet, muurivalaisimet, kasvivalaisimet, integroidut autolämmityspistorasiat, integroidut ulkopistorasiat sekä valaisinkuvut.

hi- ja kaupunkiviljelytuotevalikoimaamme kuuluvat: Green – vihervaunu, Grenette- pöytäpuutarha, Grenella vihertorni sekä Grenette Wall – seinäpuutarha sekä lähiviljelyn lisätarvikkeet.
Luminum tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotantotekniikkana käytössämme ovat rotaatiovalu, ruiskupuristus sekä ohutlevytekniikka.