Toimitus- ja maksutavat

 

Valohuone.fi tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

- Nouto valitsemastasi postista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. 

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 3,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

- Postin kotiinkuljetus, hinta alkaen 8,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. 


Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 4,90 €

Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta 4,90 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat lähikaupat joista voit valita mieluisimman noutopisteeksesi. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 8,90 €
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Tilauksen maksutavat:
Tilauksen voi maksaa Klarna-laskulla, verkkomaksulla tai luottokortilla tilauksen yhteydessä. Valohuone.fi tilaukset on mahdollista maksaa myös Klarna-tilillä. 


Verkkomaksu
Verkkomaksulla maksettaessa pitää muistaa palata pankista takaisin verkkokauppaan hyväksymään tilaus, jotta maksu kirjautuu oikein valohuone.fin järjestelmään. Maksutapahtuman hoitaa Klarna.

Luottokortti
Tilauksen voi maksaa Visa-, Eurocard- tai Mastercard-luottokortilla. Maksutapahtuman hoitaa Klarna.

Lasku
Valohuone.fiin tilaukset on mahdollista maksaa Klarna-laskulla tai käyttäen Klarna-tiliä. Klarna pidättää oikeuden tarjota asiakkaalle maksuvaihtoedoksi laskua. Ota laskuihin liittyvissä asioissa yhteyttä suoraan Klarnaan. 

Muistutuslasku ja viivästyskorko
Maksun myöhästyessä asiakkaalle lähetetään muistutuslasku. Muistutuslaskun lähettämisestä veloitetaan maksumuistutusmaksu Klarna-maksuehtojen mukaisesti.

Kaikki toimitetut tuotteet ovat Valohuone.fiin omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

Lisätietoa Klarna-maksuista: 

Maksutavat
Voit maksaa tilauksesi Klarna-laskulla, verkkopankissasi tai korttimaksuna.

Klarna-lasku ja erämaksu
Klarna lähettää laskun sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen, kun tilauksesi on lähetetty meiltä. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa. Myöhästyneestä maksusuorituksesta lähetetään maksuhuomautus ja se tulee maksaa uudessa laskussa ilmoitetulle tilille. Maksamattomasta laskusta veloitetaan kulloinkin Klarna-maksujen suuruinen muistutusmaksu sekä voimassa olevan viitekoron mukainen viivästyskorko.

Maksaaksesi laskulla sinulla tulee olla voimassaoleva henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jos valitset tilauksesi maksutavaksi laskun, Klarna tekee luottotietokyselyn, ja tietojen ollessa kunnossa siirtyy tilauksesi suoraan käsittelyyn. Mikäli sinulle ei myönnetä mahdollisuutta maksaa laskulla, voit valita vaihtoehtoisen maksutavan. Huomaathan, että et voi valita laskua maksuvaihtoehdoksi, mikäli et ilmoita henkilötunnustasi kassalla.

Klarna mahdollistaa myös laskusi maksamisen erissä. Voit maksaa laskusi omassa tahdissasi ja päättää itse kuukausittain maksettavan summan (kuitenkin vähintään 9 euroa). Huomaathan, että valitessasi erämaksuvaihtoehdon Klarna perii sinulta hinnaston mukaisen lisämaksun. Voit maksaa laskulla jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan pois milloin tahansa.

Jos olet ilmoittanut kassalla henkilötunnuksesi, lasku tulee esivalittuna maksutavaksi kassalla. Voit vaihtaa maksutapaa verkkopankiksi tai korttimaksuksi. Laskun voit vaihtaa halutessasi myös toiseen maksutapaan tilauksesi vahvistamisen jälkeen. 

Lisää tietoa löydät osoitteesta klarna.com/fi. Jos sinulla kysyttävää laskuusi liittyen, otathan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Klarnan yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.

Korttimaksu
Voit maksaa tilauksesi myös pankki- tai luottokortilla (VISA tai Mastercard). Voit maksaa sekä Debit- että Credit -korteilla. Kun maksat Debit -puolelta, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit -puolelta, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi korttimaksun, sinut ohjataan uudelle sivulle, josta löytyy lomake korttitiedoille. Ota korttinumerosi ja CVV-turvakoodisi valmiiksi esille. Syötä lomakkeeseen ensin kortinnumerosi, kortin voimassaoloaika ja turvakoodi. Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Lopuksi vahvistat ostoksen verkkopankkitunnuksillasi.

Jos olet maksanut tilauksesi kortilla, ja tilaamasi tuotteen tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi, mikäli maksua ei ole jo hyvitetty myymäläpalautuksena. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä.

Verkkomaksu
Voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankissasi. Kun valitset maksutavaksi verkkomaksun, tilauksesi loppusumma veloitetaan tililtäsi välittömästi. Kaikki tiedonsiirto on suojattua, eikä kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi.

Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksuna, ja tilaamasi tuotteen tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi, mikäli maksua ei ole jo hyvitetty myymäläpalautuksena. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä.

Jos haluat peruuttaa tilauksen tai poistaa siitä yksittäisiä tuotteita, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.

Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com

Lue lisää osamaksulla maksusta klikkaamalla tästä